Stacks Image 13
De positieve ervaring van de klant gaf RAAVRIE B.V. de aanzet haar onderhoudswerkzaamheden te structureren in een totaal onderhoudspakket. Na het noodzakelijk specifiek reinigen van toevoer en afzuigkanaalsystemen evenals revisiewerk aan luchtbehandelingskasten, wordt pas echt bespaard op gebouwexploitatiekosten als het systeem in topconditie wordt gehouden over een tijdsperiode van meerdere jaren. RAAVRIE B.V. sluit naadloos aan op elk gebouwbeheersysteem, welk systeem automatisch signaleert wanneer de specialisten van raavrie in actie moeten komen. Ook daar waar geen geautomatiseerd GBS de activiteiten aangeeft kan raavrie de meest voorkomende en periodiek terugkerende onderhoud en controlewerkzaamheden voor u verzorgen tegen speciaal onderhoudstarief. Groot onderhoud en totaalreiniging kunnen hierdoor worden uitgesteld en zal van aanzienlijk geringere omvang zijn. De kosten zijn dan in de hand te houden en u wordt niet geplaatst voor onverwachte gedwongen uitgaven. Bovendien en daar gaat het toch om, zal er geen reden meer zijn om te klagen over het ventilatiesysteem. Uw technisch beleid is onderbouwd en alles wordt gedaan om het systeem optimaal te houden. Lagere kosten, geen zorgen en aan RAAVRIE B.V. heeft u er een toegewijde relatie bij. In de praktijk komt het op het volgende neer:
- U wordt gedegen geïnformeerd over onze dienstverlening.
- Wij inventariseren uw ventilatiesysteem en mogelijk problematiek.
- U informeert ons eventueel over de ventilatieonderhoudsplanning GBS.
- Wij begroten en offreren initiële correcties projectmatig, d.w.z. die noodzakelijke reiniging- en revisiewerkzaamheden om het systeem in onderhoudsconditie te brengen.
- Wij stellen een onderhoudsovereenkomst op in overleg met de klant welke aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Uitgangspunten worden gevormd door:
- Bedrijfssituatie. (in de gezondheidszorg spelen andere factoren een rol als bijvoorbeeld bij een overdekt winkelcentrum of kantoorcomplex, met name een flexibel werktijdenschema i.v.m. toegankelijkheid van speciale afdelingen enz.)
- Overzicht van de diverse installaties en apparatuur in bedrijf.
- Specifiek onderhoudsschema per sectie, zoals o.a. filterwisseling, eventueel geïnitieerd door GBS planning.
- Preventieve onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk ten einde grootonderhoud intervallen te verlengen.
- Regelmatige controles, inspectie en rapportage volgens schema.
- Kosten, tarieven en planning van de werkzaamheden.
- Prijzen, tarieven en leveringscondities van benodigde materialen.
- Storingsdienst voorziening.
- Algemene en bijzondere afspraken in overleg.
- Werkomschrijvingen per onderdeel.
Eindresultaat:
-Duidelijk kostenoverzicht per jaar. -Minimum aan overlast. -Optimaal werkend ventilatiesysteem. -Kostenreductie.